ŠOK! KRAJ SARADNJE VASE MICIĆA I MIŠKA RAŽNATOVIĆA: Čuveni agent ostao bez VELIKOG ASA koji je otišao u RIVALSKU AGENCIJU
Foto: Starsport©

ozbiljne promene

ŠOK! KRAJ SARADNJE VASE MICIĆA I MIŠKA RAŽNATOVIĆA: Čuveni agent ostao bez VELIKOG ASA koji je otišao u RIVALSKU AGENCIJU

Košarka -

Vasa Micić iznenadio je celokupnu košarkašku javnost svojom odlukom da raskine saradnju sa svojim bliskim prijateljom i saradnikom.

Vasa Micić
foto: Starsport

Kako piše poznati košarkaški portal "Hoops Hype" Vasilije Micić i Miško Ražnatović prekinuli su poslovni odnos koji je trajao više od jedne decenije. Za sada nema konkretnijih razloga o raskidu, samo suva informacija.

Miško Ražnatović
foto: Dado Đilas

Ova vest iznenadila je košarkaške krugove u Srbiji, Evropi, ali i svetu, pa samim tim implicira šta će se desiti u budućnosti sa karijerom Vase Micića.

Kako piše navedeni specijalizovani portal, srpskog košarkaša zastupaće američka agencija "Vaserman",

Vasilije Micić (29) je pod ugovor sa Efesom, sa kojim je dva puta bio prvak Evrope. S obzirom da je izabrao Amerikance da brinu o njegovoj karijeri, vrlo je moguće da na leto Vasa ode u NBA ligu, pošto je draftovan od strane Oklahome.

Prošle sezone Vasilije Micić bio je najbolji košarkaš Evrolige, pošto je poneo titulu MVP takmičenja. Trenutno je na listi povređenih igrača Efesa, a još nije poznato hoće li moći da zaigra do kraja sezone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track