SADA JE ZVANIČNO, LALATOVIĆ PONOVO U NOVOM SADU: Izjednačio je rekord Kize Milinkovića po broju klubova koje je vodio
Foto: Starsport

trenerski globtroter

SADA JE ZVANIČNO, LALATOVIĆ PONOVO U NOVOM SADU: Izjednačio je rekord Kize Milinkovića po broju klubova koje je vodio

Fudbal -

Nije mnogo mirovao Nenad Lalatović, nakon što je raskinuo saradnju sa niškim Radničkim. Vrlo brzo je pronašao novi posao.

Nenad Lalatović
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Popularni Lala je od četvrtka 9. marta 2023. godine novi trener Mladost GAT iz Novog Sada. Debitovaće Nenad Lalatović u subotu od 18.00 časova, u gostima Spartaku iz Subotice. Radiće do kraja sezone.

Ponovo je preuzeo klub koji se bori za opstanak, kao i prošle sezone kada je od ispadanja spasio Radnički 1923 iz Kragujevca. Mladost GAT je u seriji od četiri poraza, a jedinu pobedu zabeležili su nad Partizanom u Humskoj, kada je bilo 4:0.

Nenad Lalatović izjednačio je rekord Zorana Milinkovića po broju klubova koje je vodio u elitnom rangu - ukupno osam. Mladost GAT mu je deveti klub u karijeri u Superligi. Debitovao je na klupi Voždovca, a potom je vodio Napredak, Crvenu zvezdu, Borac iz Čačka, Vojvodinu sa kojom je osvojio Kup Srbije, Čukarički, Radnički iz Niša i Radnički iz Kragujevca.

Trenersku karijeru počeo je u nižim ligama, u Sremu iz Sremske Mitrovice, a radio je i u Proleteru iz Novog Sada. Imao je i kratku epizodu u inostranstvu, kada je u Saudijskoj Arabiji bio trener ekipe Al Batin. Sezonu je počeo u Republici Srpskoj, u BiH, kada je bio na čelu Borca iz Banjaluke.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track