TIMOVI KOJI SU ZAVRŠILI ISPRED ZVEZDE U LIGI EVROPE DOŽIVELI FIJASKO: Trabzon i Monako odmah ispali, a isto čeka i Ferencvaroš!
Foto: Starsport

KRATKe EPIZODe

TIMOVI KOJI SU ZAVRŠILI ISPRED ZVEZDE U LIGI EVROPE DOŽIVELI FIJASKO: Trabzon i Monako odmah ispali, a isto čeka i Ferencvaroš!

Fudbal -

Jučerašnji mečevi u Ligi Evrope i Ligi konferencija doneli su dosta zanimljivih rezultata. A, nama je posebno interesantan učinik timova koji su bili na crti srpskim klubovima.

Crvena zvezda je ove sezone ispala u grupnoj fazi Ligi Evrope kao poslednjeplasirani tim u grupi. Njeni protivnici tu su bili Ferencvaroš, Trabzon i Monako.

Srpski prvak takmičenje je završio sa šest osvojenih bodova. Prvi je bio Ferencvaroš sa 10, pratio ga je Monako sa istim brojem bodova, a Trabzon je imao jedan manje.

Što se tiče učinka tri tima koja su prošla u nastavku evrokupova, rezultat je izuzetno loš. Takmičenje su odmah okončali Monako (ispao od Leverkuzena) i Trabzon (ispao od Bazela).

Lider grupe, Ferencvaroš posle poraza od Leverkuzena (2:0), takođe je, blizu eliminacije iz osmine finala Lige Evrope već na prvoj prolećnoj prepreci.

Partizan
foto: Starsport

Što se tiče Partizana, njihov dželat Šerif je izgubio kao domaćin od Nice sa 1:0. E, sad, vidićemo da li Moldavci mogu na Azurnoj obali da naprave čudo kao što su to uradili u Beogradu.

Čisto sumnjamo, verovatno i za njih ova evropska priča završena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track