BORBA ZA EVROPU! Vojvodina u poslednjih 5 mečeva nije slavila nad Čukom - Batak poručio: Nijednog trenutka se nećemo predati!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA

BORBA ZA EVROPU! Vojvodina u poslednjih 5 mečeva nije slavila nad Čukom - Batak poručio: Nijednog trenutka se nećemo predati!

Fudbal -

Trener fudbalera Vojvodine Radoslav Batak rekao je da njegova ekipa u ima "bezbroj motiva" u predstojećem meču protiv Čukaričkog, a da je jedan od njih to što nije slavila protiv beogradskog tima u poslednjih pet utakmica.

"Očekuje nas jako važna utakmica u kojoj Vojvodina ima bezbroj motiva. Jedan od njih je što u poslednjih pet utakmica Vojvodina nije slavila pobedu protiv Čukaričkog. Zato želim ovim putem da pozovem sve navijače da nas podrže u što većem broju", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine u 26. kolu Super lige Srbije dočekuju direktnog rivala u borbi za plasman u Evropu, ekipu Čukaričkog.

FK Vojvodina
foto: FK Vojvodina

Vojvodina je trenutno šesta na tabeli domaćeg šampionata sa 43 boda, dok je Čukarički treći sa sedam bodova više.

"I prošla utakmica protiv Voždovca bila je za nas utakmica sezone, pa je takva i sutrašnja, kao i svaka naredna po svojoj važnosti i po svom karakteru. Mi možemo da obećamo da se nijednog trenutka nećemo predati, da ćemo se boriti i da ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobede", rekao je Batak.

On je svestan koliko njegovu ekipu čeka težak i neugodan rival, ali smatra da je ujedno i motiv više činjenica da Vojvodina nema pobedu protiv timova iz vrha tabele.

"Samim tim da Vojvodina nije pobedila Čukarički na pet poslednjih utakmica, govori dovoljno o kvalitetu našeg rivala. Akcenat je na nama i od prvog dana svojim igračima pričam da imaju kvalitet i da moraju da ga pokažu na terenu. Zato više želim da se obaziremo na priče o nama", rekao je Batak.

"Činjenica da nemamo nijednu pobedu protiv rivala iz vrha tabele za jednog sportistu treba da bude pozitivan pritisak, podstrek i motiv. Veći motiv od toga nam ne treba, a taj pozitivan pritisak treba da tinja do pred sam početak utakmice i onda samo jakog srca i hladne glave možemo sve da promenimo u konačnom ishodu", dodao je on.

Utakmica Vojvodine i Čukaričkog na programu je sutra od 16.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track