"MRTAV SAM, MRTAV SAM" - ISPLIVAO ŠOK SNIMAK IZ SVLAČIONICE REALA: Totalno POGUBLJENI Anćeloti ne može da dođe sebi posle DRAME!
Foto: Printscreen

HIT

"MRTAV SAM, MRTAV SAM" - ISPLIVAO ŠOK SNIMAK IZ SVLAČIONICE REALA: Totalno POGUBLJENI Anćeloti ne može da dođe sebi posle DRAME!

Fudbal -

Godinu dana nakon čudesne eliminacije Čelsija u Ligi šampiona, Real Madrid je objavio dosad neviđen snimak trenera Karla Anćelotija nakon antologijskog meča u Madridu.

Slavni italijanski stručnjak na impresivan način doveo je kraljevski klub prošle sezone do titule prvaka Evrope.

Retko ko je davao Madriđanima šansu za trofej, ali popularni Kraljevi su zablistali u nokaut fazi i nakon neverovatnih preokreta uspeli da se domognu 14. titule u istoriji.

Na spektakularan nači uspeli su da izbace Pari Sen Žermen, Čelsi, Manester siti i na kraju savladaju u velikom finalu moćni Liverpul.

Posebno uzbudljivo bilo je u revanšu protiv Čelsija u četvrtfinalu. Real je u prvom meču u Londonu slavio rezultatom 3:1 i delovalo je da je završio posao, međutim, Čelsi je napravio čudo u Madridu. Vodili su Plavci 3:0, ali Rodrigo je uspeo da izbori produžetak u kom je Benzema postigao gol za 3:2 i prolaz Reala.

Godinu dana nakon neverovatnog meča Real je objavio snimak Anćelotija iz svlačionice nakon ove izuzetno dramatične utakmice.

Iskusni Italijan bio je totalno pogubljen nakon velike drame.

"Mrtav sam, mrtav", ponavljao je vidno uznemireni Anćeloti.

"Ako večeras ne umrem, besmrtan sam", dodao je Italijan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track