NIKADA NE BISTE POGODILI KO JE BIO RIVAL TOLETU NA IZBORIMA U FSS! Priča se da će ući u Zadrugu, a evo šta se desilo pre 15 godina
Foto: Starsport

VELIKA BORBA

NIKADA NE BISTE POGODILI KO JE BIO RIVAL TOLETU NA IZBORIMA U FSS! Priča se da će ući u Zadrugu, a evo šta se desilo pre 15 godina

Fudbal -

Izborna sednica na kojoj će biti održano glasanje za predsednika Fudbalskog saveza Srbije zakatana je za utorak, 14. mart, a malo ko se seća izbora održanih 2008. godine.

Jeidni kandidat ove godine biće Dragan Džajić, pošto je Nemanja Vidić samo dan pred izbore saopštio da se povlači iz trke i tako šokirao javnost i ljubitelje fudbala u Srbiji.

Znatno je drugačije bilo pre 15 godina kada se vodila velika borba za poziciju predsednika FSS.

Tomislav Karadžić je na toj funkciji bio 2008. godine do 2016, a mogao je da ostane bez oba mandata da je na tim izborima izgubio od protivnika.

U pitanju je Aca Bulić, nekadašnji predsenik FK Železnik i Zajednice Superligaša.

Glasanje je tada imalo potpuno drugačiji sistem. Delegati su javno izgovarali kome daju svoj glas nakon što su bili prozvani, a rezultat glasanja je bio 46:30 u korist Karadžića.

Jedan glas je bio uzdržan i on je stigao od predstavnika FK Crvena zvezda.

"U prilici sam da raspolućenu Srbiju ponovo ujedinim, a očekujem da će mi Bulić pomagati u tome. Izbori su bili demokratski. Dugo se poznajemo i on je dobar kandidat, možda će biti predsednik za četiri godine", rekao je Karadžić nakon što je postao predsednik FSS.

1 / 11 Foto: Starsport

Kada je reč o Buliću, on sada obavlja funkciju prvog čoveka Radničkog sa Novog Beograda i radi kao trener u mlađim kategorijama kluba.

Međutim, u prethodnom periodu njegovo ime se više pominje uz Zadrugu nego uz sport, pošto u ovom rijalitiju trenutno učestvuje Ana Ćurčić kojoj je Aca Bulić bio prva ljubav.

Bulić je nedavno izjavio da ne bi imao problem sa ulaskom u pomenuti rijaliti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track