IVANOVIĆ DOBIO "PROVOKATIVNO" PITANJE! Evo kako je trener Zvezde objasnio NEVEROVATAN preokret Partizana, jedna stvar mu je bitna!
Foto: Nenad Kostić

aba liga

IVANOVIĆ DOBIO "PROVOKATIVNO" PITANJE! Evo kako je trener Zvezde objasnio NEVEROVATAN preokret Partizana, jedna stvar mu je bitna!

Košarka -

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu posle spektakularnog preokreta rezultatom 92:81, u utakmici 21. kola ABA lige.

Nakon utakmice, trener crveno-belih Duško Ivanović nije bio preterano zainteresovan za priču.

- U većem delu meča igrali smo vrlo dobro. U drugom poluvremenu smo imali probleme sa izgubljenim loptama, greškama u odbrani i u napadu - kratak je bio Ivanović na početku konferencije.

Upitan je Duško da uporedi ovu utakmicu sa onom protiv Panatinaikosa.

- Ovo nema nikakve veze sa utakmicom protiv Panatinaikosa - jasan je trener crveno-belih.

Usledilo je pitanje, da li jedna ekipa poput Zvezde sme da prokocka ogromne prednosti.

- Za mene je najvažnija ovo utakmica i to sam rekao pre utakmice. Osećaj koji ćemo imati ja i moji igrači posle utakmice, nema veze jesmo li dobili ili izgubili, mi smo sigurni da ćemo dobiti. A što je najgore ili najbolje za nas, Partizan zna da ćemo ih dobiti.

Dobrić i Nedović nisu večeras dobili veliku minutažu.

- Njih dvojica nisu useli da igraju, imali su probleme i zato ih nije bilo na terenu u poslednje vreme. Luka Vildoza nije u najboljoj formi, ali biće on kako treba da bude.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track