ISPALA GODINE, NEVEROVATNO JE ŠTA JE URADIO DŽELAT SRBIJE U KATARU: Rišarlison se toliko obrukao, da treba da se pokrije ušima!
Foto: Paul Marriott / Shutterstock Editorial / Profimedia, AP Luca Bruno

hteo da ućutka trenera, pa se ispalio

ISPALA GODINE, NEVEROVATNO JE ŠTA JE URADIO DŽELAT SRBIJE U KATARU: Rišarlison se toliko obrukao, da treba da se pokrije ušima!

Fudbal -

Antonio Konte i Rišarlison ne silaze sa naslovnih strana britanskih tabloida.

Rišarlison
foto: Paul Marriott / imago sportfotodienst / Profimedia

Prvo je Rišarlison javno zamerio Italijanu zašto ga ne stavlja u startnu postavu, nakon čega mu je Antonio Konte kao trener objasnio da dosad nije dao nijedan gol.

Rišarlison, Antonio Konte
foto: EPA/Vince Mignott

Prošlog vikenda Italijan je stavio Brazilca u startnih 11, a Rišarlison je bio strelac protiv Notingema. I tu mu je proradila sujeta. Gordost mu je udarila u glavu. Počeo je da slavi gol sa prstom na ustima gledajući u pravcu Kontea. Bio je van sebe od sreće, želeći da ućutka trenera i kritičare.

A, onda se oglasio VAR. Posle detaljne kontrole, gol Rišarlisona je poništen, a Brazilca je pojeo blam. Bio je to njegov drugi gol u sezoni koji nije priznat i ostao je na "krompiriću" pored svog imena.

Rišarlison bi mogao da završi sezonu sa više golova postignutih na Svetskom prvenstvu u Kataru, nego u dresu Totenhema, u Premijer ligi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track