NEKADA JE MUZLA KRAVE, A SADA SE ZA NJU ZANIMA I NEJMAR: Kako je Mundijal u Kataru ovoj lepotici totalno promenio život! (FOTO)
Foto: EPA Sebastien Nogier, Printscreen

uspela u životu

NEKADA JE MUZLA KRAVE, A SADA SE ZA NJU ZANIMA I NEJMAR: Kako je Mundijal u Kataru ovoj lepotici totalno promenio život! (FOTO)

Fudbal -

Svetsko prvenstvo u fudbalu, održano u Kataru, bilo je najveći planetarni događaj u protekloj godini.

Adrijana Paul
foto: Printskrin/Instagram

Mnogim ljudima Katar je promenio živote, među njima je atraktivna stjuardesa Adrijana Paul, iz nama susedne Rumunije. Ova lepa crnka na svečanoj dodeli nagrada držala je trofej "Zlatna lopta" koji je potom uručen Leu Mesiju.

Vrlo brzo posle tog događaja i nekoliko tekstova Adrijana Paul postala je planetarno popularna. Toliko, da za nju interesovanje pokaže i brazilski fudbalski superstar Nejmar. Poznat po tome što lepe devojke startuje direktno, preko društvenih mreža.

Nejmar
foto: EPA

Nejmar je zapratio lepu Rumunku preko Instagrama i redovno lajkuje njene fotografije. Do pre samo nekoliko meseci Adrijana Paul bila je samo jedna od 15.000 privlačnih i dopadljivih stjuardesa avio kompanije "Katar Eirlajns".

Adrijana Paul
foto: Printskrin/Instagram

Adrijana Paul dala je nekoliko intervjua posle Svetskog prvenstva u Kataru. Tako je u jednom priznala da je imala srećno detinjstvo, te da je baki i deki pomagala na farmi krava.

- Ja sam devojka sa sela, dolazim iz mesta Barsane, iz Maramureša. Uživala sam u detinjstvu, kada bih boravila kod bake i deke na njihovoj farmi. Ujutro bismo pomuzli krave i onda krenuli na posao ili u školu - otkrila je Adrijana Paul za rumunske medije i dodala:

- Kad bih te stvari rekla nekome ko živi ovde u Kataru, ne bi mi verovao. Napustila sam Rumuniju pre osam godina, živeča u Londonu tri godine, a onda sam došla u Katar 2017.

Pored Nejmara, Adrijanu Paul na društvenim mrežama prate i neki drugi fudbaleri, kao što su Ovidiju Popesku (FCSB), Kristi Ganea (Panatinaikos Atina), Felipe Tešeira (bivši fudbaler FCSB) i Adrijan Mititelu Junior (Krajova).

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track