KURIR NA LICU MESTA Filip Petrušev bio u Upravi policije: U prisustvu advokata 45 minuta davao izjavu zbog napada Lesora!
Foto: Nenad Kostić

ABA LIGA

KURIR NA LICU MESTA Filip Petrušev bio u Upravi policije: U prisustvu advokata 45 minuta davao izjavu zbog napada Lesora!

Košarka -

Košarkaški večiti derbi završen je pobedom Partizana nad Crvenom zvezdom, a posle meča malo ko je govorio o samoj utakmici. U centru pažnje bio je sukob Matijasa Lesora i Filipa Petruševa.

Da podsetimo, po samom završetku meča košarkaš Partizana udario je u lice prvotimca Zvezde, što je bio povod da oba kluba započnu "rat saopštenjima".

1 / 10 Foto: Nenad Kostić

I dok se čelnici takmičenja još uvek nisu oglasili o eventualnoj suspenziji francuskog košarkaša, policija je reagovala i pozvala na saslušanje Petruševa, a zatim će isto uslediti i sa Lesorom.

00:26

Filip Petrušev peške dolazi u policiju

Košarkaš crveno-belih došao je u Upravu policije pešaka, u pratnji advokata i dao izjavu policiji.

Po završetku saslušanja koje je trajalo 45 minuta, advokat Repaja kratko je rekao da Filip neće davati izjave za medije:

- Sve rekao istražnim organima. Klub će se, ukoliko bude to smatrao za shodno, obratiti saopštenjem - rekao je Velibor Repaja.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track