BRUTALNA TUČA U SRPSKOM FUDBALU! Novi skandal potresa naš sport JEZIVE scene na utakmici o kojoj bruji VOJVODINA (VIDEO)
Foto: Printscreen

STRAVIČNO

BRUTALNA TUČA U SRPSKOM FUDBALU! Novi skandal potresa naš sport JEZIVE scene na utakmici o kojoj bruji VOJVODINA (VIDEO)

Fudbal -

Nemile scene u srpskom fudbalu. Tuča, ozbiljan incident i veliki skandal.

Utakmice nižih liga u Srbiji uvek su nosile veliku strast i energiju. Međutim, ovaj put se preteralo, jer je publika videla ono što ne treba. Umesto umeća u fudbalu i lepih poteza, na terenu je harao huliganski pir. Ali, ne od strane navijača, već fudbalera, direktnih aktera na terenu.

Mesto događanja je selo u Bačkoj - Gospođinci. Utakmicu niže lige, tačnije Prve novosadske lige, igrali su domaćin Jedinstvo iz Gospođinaca i Crvena zvezda iz Novog Sada.

Jedinstvo Gospođinci, Dnevnik
foto: Printskrin

Prema pisanju novosadskog Dnevnika, fudbaler gostijuće ekipe Mirsad Hajrizi pesnicom je nokautirao igrača domaćih Jovanovića. Incident se desio posle jednog uobičajenog duela na polovini terena Novosađana.

Nastala je opšta tuča, posle koje je sudija Kizić pokazao crvene kartone Hajriziju (Crvena zvezda) i Mladenu Tepiću (Jedinstvo). Prekid je trajao više od deset minuta i prosto je neverovatno da je utakmica uopšte nastavljena.

Ne zna se da li je reagovala policija, odnosno da li je ceo incident prijavljen organima reda. S obzirom na sve navedeno u izveštaju, radi se o krivičnom delu koje je kažnjivo zakonom.

Utakmica je posle nemilih scena nastavljena, a Jedinstvo je slavilo rezultatom 4:1.

Kurir sport/Dnevnik

Bonus video:

00:48

FUDBAL I KRIMINAL SU NEZAOBILAZNI PARTNERI! Stručnjaci obelodanili zloupotrebu FUNKCIJA u fudbalu: Dolazi do začaranog kruga!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track