TALENTOVANI SRBIN NEĆE IGRATI DO KRAJA SEZONE: Bajčetić objavom na Instagramu ŠOKIRAO navijače Liverpula!
Foto: Andrew Surma / Profimedia

šok u liverpulu

TALENTOVANI SRBIN NEĆE IGRATI DO KRAJA SEZONE: Bajčetić objavom na Instagramu ŠOKIRAO navijače Liverpula!

Fudbal -

Mladi vezista Liverpula Stefan Bajčetić zbog povrede aduktora propustiće ostatak sezone.

Srpski fudbaler rođen u Španiji nije bio u sastavu za revanš protiv Reala u osmini finala Lige šampiona, a sada je otkrio i zašto.

On je putem Instagrama obavestio igrače da je povređen i da se duže vreme neće vraćati na teren.

"Veoma je tužno reći zbogom ovoj sjajnoj sezoni za mene, ali razumem da je ovo deo fudbala i da će me samo ojačati fizički i mentalno. Takođe bih želeo da se zahvalim svima za svu podršku tokom sezone i uveravam vas da ću dati sve od sebe da se vratim jači nego ikad", poručio je Bajčetić.

Sin bivšeg fudbalera Zvezde Srđana Bajčetića svojim sjajnim partijama u dresu Liverpula ove sezone skrenuo je pažnju fudbalske javnosti. Iako ima samo 18 godina, uspeo je da se ustali u startnoj postavi tima Jirgena i mnogi su bili iznenađeni što ga sinoć nije bilo u sastavu protiv Reala.

Spekulisalo se da je možda povređen, ali niko nije ni slutio da će ishod biti ovakav.

Stefan je rođen u Vigu, njegov otac Srđan je tokom karijere, između ostalih timova igrao u Selti iz tog grada. Oženio se devojkom iz Španije, a Stefan je imao priliku da izabere svoj put kada je u pitanju nacionalni tim. Ako je verovati španskim medijima, nedavno je doneo odluku da nastupa za seniorsku reprezentaciju Španije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track