DŽULIJA ROBERTS SLOMILA SRCE GVARDIOLI! Ozbiljno PATI zbog slavne glumice: Čak i da osvojim LŠ zbog nje ću se osećati kao gubitnk!
Foto: AP/Manuel Balce Ceneta, AP/Dave Thompson

šokirao javnost

DŽULIJA ROBERTS SLOMILA SRCE GVARDIOLI! Ozbiljno PATI zbog slavne glumice: Čak i da osvojim LŠ zbog nje ću se osećati kao gubitnk!

Fudbal -

Trener Mančester sitija Pep Gvardiola otvorio je dušu na konferenciji za medije nakon ubedljivog trijumfa svog tima protiv Lajpciga (7:0) u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Pep je bio sjajno raspoložen za razgovor nakon maestralne partije svog tima.

Osvrnuo se na činjenicu da je šesti put u nizu izborio četvrtfinale i na duhovit način objasnio da to za njega ne predstavlja poseban uspeh.

"Ja sam gubitnik što se tiče Lige šampiona. Čak i da je osvojim tri puta u nizu biću gubitnik", zbunio je Gvardiola izjavom novinare.

Potom je usledilo i objašnjenje koje je do suza nasmejalo sve prisutne.

"Reći ću vam nešto. Imam tri uzora u životu, a to su: Majkl Džordan, Tajger Vuds i Džulija Roberts. Džulija je došla u Mančester i nije nas posetila, nego je posetila Mančester junajted", rekao je Gvardila i nastavio:

"To mi je dokaz da ću i čak i da osvojim Ligu šampiona i dalje biti gubitnik. Ona je pre nekoliko godina posetila Mančester i to ne u vreme Ser Aleksa, kada je Junajted dominirao, već u periodu kada smo mi bili bolji i uspešniji. Šta je onda uradila? Pa, otišla je na Old Traford", rekao je razočarani Španac.

Naravno, Junajted je spremno dočekao izjavu trenera gradskog rivala. Odmah su na zvaničnom nalogu objavili fotografije slavne glumice sa Old Traforda i tako dodali so na ranu španskom stručnjaku.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track