VANDA NARA JE PREVARENA, SADA ĆE DA USLEDI OSVETA: Mauro Ikardi u noćnom provodu u Istanbulu! Ne sa jednom, već sa TRI ŽENE!
Foto: Printskrin/Instagram

skandal majstori

VANDA NARA JE PREVARENA, SADA ĆE DA USLEDI OSVETA: Mauro Ikardi u noćnom provodu u Istanbulu! Ne sa jednom, već sa TRI ŽENE!

Fudbal -

Nema mira kada su u pitanju Vanda Nara i Mauro Ikardi. Argentinski par više od decenije puni naslovnice tabloida širom sveta i ne misli da prestane.

Vanda Nara
foto: Instagram/wanda_nara

Poznato je da Mauro Ikardi i Vanda Nara nisu više u strasnoj u ljubavi kao ranije, te da žive razdvojeno. On je u Istanbulu, gde igra za Galatasaraj, a ona je u Milanu, gde uživa u porodičnoj kući sa decom. Ne dolazi često u glavni grad Turske. O razvodu razmišljaju, ali ga niko od njih dvoje ne pokreće.

- Moj muž se više plaši da me izgubi, nego razvoda. Ne znam za njega, ali ja bih želela da ovo traje večno - objasnila je Vanda Nara.

Mauro Ikardi
foto: Printskrin/Instagram

Vanda Nara je javno govorila da je oprostila sve prevare svom šest godina mlađem mužu u prethodnom periodu. Međutim, pitanje je šta će biti nakon ove poslednje. Naime, Mauro Ikardi je uhvaćen u noćnom provodu u Istanbulu i to ne sa jednom, već čak sa tri žene.

Mauro Ikardi
foto: Printskrin

Turski mediji pišu da se Mauri Ikardi u noćnom klubu u Istanbulu provodio sa tri manekenke. Njihov identitet novinari nisu želeli da otkriju, mada su uslikane. Argentinac je pokušao je da se sakrije od paparaca, ali nije uspeo.

Mauro Ikardi
foto: Printskrin

Kako pišu portali iz Turske, Ikardija su prepoznali navijači Galatasaraja. Posle toga pokušao je bezuspešno sakrije lice, ali mu je na kraju spao i kačket, što je bio jasan povod fotoreporterima da ga uslikaju u društvu tri zgodne žene, pre nego što je pokušao da se skloni ulaskom u automobil.

Vanda Nara
foto: Printskrin/Instagram

Vanda Nara govorila je javno o svom braku sa Maurom Ikardijem.

- Ikardi je moj muž i nas dvoje smo zajedno. Tako će biti do kraja života. On se zaljubio u normalnu devojku, onu koja nosi pidžame, priprema paste s parmezanom i maslacem - rekla je Vanda, a potom komentarisala prevare iz prošlosti:

Vanda Nara
foto: Printskrin/Instagram

- Ne znam šta se dogodilo. Duga je to priča, ali je i nebitna. Objavila sam neke stvari na društvenim mrežama, ali na to sam sve navikla. Ikardi je mlad i zgodan i normalno je da ga žene žele!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track