SELEKTOR JE SVE POTVRDIO! Saga je GOTOVA - Bajčetić je dugo VAGAO, i na kraju PRELOMIO - evo čiji dres će nositi u budućnosti!
Foto: Shutterstock, Pascu Mendez / Alamy / Alamy / Profimedia

kraj sage

SELEKTOR JE SVE POTVRDIO! Saga je GOTOVA - Bajčetić je dugo VAGAO, i na kraju PRELOMIO - evo čiji dres će nositi u budućnosti!

Fudbal -

Nažalost, u budućnosti talentovanog Stefana Bajčetića nećemo gledati u dresu reprezentacije Srbije, pošto je 18-godišnji fudbaler odabrao Španiju.

Do sada je postojala nada da će se Stefan možda ipak opredeliti Srbiju, ali poslednju nadu nam je ugasio selektor mlade reprezentacije Španije (U 21) Santi Denia.

"Bio je na planiran da bude na spisku. Imao je problem (op. aut. sa povredom), ali hteo je da se nađe na listi. On je važan igrač i pratimo ga", rekao je Denia.

Stefan Bajčetić
foto: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

Stefan je rođen u Vigu, njegov otac Srđan je tokom karijere, između ostalih timova igrao u Selti iz tog grada. Oženio se devojkom iz Španije, a Stefan je imao priliku da izabere svoj put kada je u pitanju nacionalni tim.

Prilikom donošenja te odluke uticao je Jirgen Klop, koji ga je svojim savetima ubedio da tako izabere. Klop ga je savetovao da izabere reprezentaciju čiji fudbalski sistem bolje razume, a proslavljeni trener smatra da način na koji igra reprezentacija Španije idealno odgovara Bajčetiću, koji će za početak postati mladi reprezentativac te zemlje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track