ZAISTA SAM SREĆAN, OVO SAM DUGO ČEKAO! Stanković BLISTA posle pobede, a za navijače Sampdorije ima JAKU PORUKU!
Foto: U.C. Sampdoria / Twitter

serija a

ZAISTA SAM SREĆAN, OVO SAM DUGO ČEKAO! Stanković BLISTA posle pobede, a za navijače Sampdorije ima JAKU PORUKU!

Fudbal -

Fudbaleri Sampdorije koje sa klupe predvodi srpski trener Dejan Stanković, ostvarili su prvu pobedu posle 10 utakmica, tako što su danas savladali Veronu rezultatom 3:1.

Sampdorija je prekinula loš niz i posle tek treće pobede u prvenstvu zauzima pretposlednje 19. mesto na tabeli sa 15 bodova i ima devet bodova manje od Specije koja je na 17. mestu prva van zone ispadanja.

Dvostruki strelac bio je Manolo Gabijadini, koji je golove postigao u 24. i 35. minutu. Treći gol za domaće postigao je Alesandro Zanoli u devetom minutu nadoknade vremena. Jedini gol za Veronu postigao je Davide Faraoni u 89. minutu.

Nakon meča, utiske je sumirao trener Sampdorije, Dejan Stanković.

- Pobedili smo, možda smo dosta improvizovali, ali bilo je previše važno da osvojimo tri boda. Dugo sam čekao da dotrčim ispod južne tribine da proslavim, jedva sam čekao da uživam u ovom trenutku. Zaista sam srećan zbog momaka, bili su izvanredni i današnja igra je pokazala njihovu želju, pokazala je da se ne predaju. U prvom poluvremenu smo dosta prilika stvarali, a u drugom se pojavio mali strah i to je u redu. To je pobeda za naše navijače koji su uvek divni i ne zaslužuju ovakvu sezonu - poručio je Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track