ORLOVI ODRADILI TRENING U STAROJ PAZOVI! Atmosfera je SJAJNA, a tu je i Lazar Samardžić - svi su gledali samo u njega! FOTO
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

orlovi

ORLOVI ODRADILI TRENING U STAROJ PAZOVI! Atmosfera je SJAJNA, a tu je i Lazar Samardžić - svi su gledali samo u njega! FOTO

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Srbije počela je danas pripreme za prva dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Izabranike Dragana Stojkovića na startu kvalifikacija očekuje duel sa Litvanijom, koji je na programu 24. marta na stadionu „Rajko Mitić“, a tri dana kasnije, sledi utakmica protiv Crne Gore u Podgorici.

Orlovi su odradili i prvi trening u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi, a danas je selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković održao konferenciju za medije u kojoj je pričao o brojnim temama.

Na današnjem treningu viđeno je i novo lice u taboru Orlova, pošto se reprezentaciji priključio vezista Udinezea, Lazar Samardžić.

Nemanja Radonjić, Srbija, Lazar Samardžić
foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Na osnovu fotografija sa prvog treninga Orlova, možemo zaključiti da je atmosfera među fudbalerima sjajna, viđeni su osmesi na licima igrača, što svakako može da raduje pred predstojeće mečeve.

Ipak, nisu svi još uvek tu, pa Piksi danas nije mogao da računa na Predraga Rajkovića, Aleksandra Mitrovića, Nemanju Gudelja, Sašu Lukića, Dejana Joveljića, Uroša Račića i Marka Grujića.

1 / 7 Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track