KOJA JE VEZA NAJLEPŠE GLUMICE HOLIVUDA I ALEKSANDRA MITROVIĆA? Fatalna brineta obožava fudbal, ali i jednog IGRAČA POSEBNO!
Foto: AP Jordan Strauss, Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

london zove

KOJA JE VEZA NAJLEPŠE GLUMICE HOLIVUDA I ALEKSANDRA MITROVIĆA? Fatalna brineta obožava fudbal, ali i jednog IGRAČA POSEBNO!

Fudbal -

Jedna od najlepših glumica Holivuda Margo Robi obožava fudbal, a posebna pasija su joj utakmice Premijer lige.

Margo Robi
foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Plavokosa Australijanka je već deceniju navijač Fulama, kluba za koji igra naš Aleksandar Mitrović. Margo Robi se trudi da svake godine poseti klub iz Londona, gde je rado viđen gost sa svojim suprugom Tomom Ekerlijem, engleskim filmskim režiserom. Upravo je zbog muža Margo zavolela Fulam.

Margo Robi se 2013. godine preselila u London, gde upoznala svog budućeg muža. Počela je sa njim da ide na utakmice, a za Fulam je branio tada njen zemljak Mark Švarcer.

Aleksandar Mitrović
foto: Darren Staples / Zuma Press / Profimedia

Nažalost, Margo Robi izbegava da gleda uživo utakmice Fulama. Zašto? Dva puta je bila na mečevima voljenog kluba i oba puta je Fulam gubio. Prvo od Milvola (0:1), a zatim i od Brentforda (1:4). Rekla je da je baksuz i da ne donosi sreću.

Ove i prošle godine izbegavala je da gleda Fulam, pa je tako ostala uskraćena da vidi, a verujemo i upozna Aleksandra Mitrovića, najboljeg igrača ekipe sa stadiona "Krejven Kotidž". Nažalost, Srbin je trenutno pod istragom Disciplinske komisije Premijer lige zbog napada na sudiju, na utakmici FA kupa protiv Mančester junajteda.

Međutim, Margo Robi nedavno je priznala koji fudbaler joj je prirastao srcu. Nažalost, ne igra za Fulam, već za rivalski Arsenal, lidera Premijer lige.

- Volim da gledam Martinelija kako igra. Mislim da je jedan od najboljih napadača u Premijer ligi i zaslužuje da bude u timu sezone. Njegovi pokreti su prosto neverovatni - rekla je Margo Robi.

Nije čudo što lepa Australijanka toliko ceni Brazilca. Njegovi golovi garantuju pobede Arsenalu. Gabrijel Martineli je u neverovatnoj formi, postigao je šest golova u poslednjih šest mečeva Premijer lige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track