POLICIJA IDENTIFIKOVALA NAPADAČE NA FILIPA KLJAJIĆA: Golman Novog Pazara može da odahne, huligani će biti uskoro privedeni
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

sledi hapšenje

POLICIJA IDENTIFIKOVALA NAPADAČE NA FILIPA KLJAJIĆA: Golman Novog Pazara može da odahne, huligani će biti uskoro privedeni

Fudbal -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova tragaju za huliganima koji su zlostavljali i iživljavali se na golmanu Novog Pazara Filipu Kljajiću.

Filip Kljajić
foto: Starsport/Srđan Stevanović

Kako piše portal Mozzartsport, radi se o petorici muškaraca koji će uskoro biti priveseni pred lice pravde i odgovarati pred sudom za svoje postupke.

- Identifikovano je pet osoba, koje su učestvovale u incidentu. Nisu svi oni fizički napali oštećenog, već dvojica. Napad u jednom ugostiteljskom objektu, koji se zbio u sredu oko 13 časova, Kljajić je prijavio istog dana u popodnevnim satima. Nakon toga, policija je krenula u rasvetljavanje događaja. Napadači su u bekstvu i za njima se traga - nezvanično saznaje Mozzartsport iz novopazarske policije.

Filip Kljajić je posle maltretiranja od strane huligana napustio Novi Pazar i vratio se u rodni Beograd. Nema nameru da se vraća u klub.

I prvi čovek Novog Pazara Rasim Ljajić napustio je klub, rekavši da ne može da toleriše nasilje. Novi trener Feđa Dudić došao je u klub, ali ga je odmah napustio ne želeći da bude deo cele mračne i negativne priče.

Kurir sport/Mozzartsport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track