GOVORILI SU DA JE NAJRUŽNIJI FUDBALER NA SVETU: Izrugivali su ga i ismejavali! Onda je on rešio da ode kod lekara i napravi ČUDO!
Foto: Robin Alam / Zuma Press / Profimedia, El Universal / Zuma Press / Profimedia

transformacija

GOVORILI SU DA JE NAJRUŽNIJI FUDBALER NA SVETU: Izrugivali su ga i ismejavali! Onda je on rešio da ode kod lekara i napravi ČUDO!

Fudbal -

Mnogi poznati fudbaleri zbog nekih fizičkih nedostataka bili su meta podrugljivih komentara okoline, ali i saigrača.

Ektor Erera
foto: ANP / ddp USA / Profimedia

Koliko su sport i život surovi, najbolje je na svojoj koži osetio Ektor Erera, fudbalski reprezentativac Meksika. Od mladih dana suočavao se sa komentarima da je ubedljivo najružniji komentar. Imao je klempave uši i zbog toga je bio na meti vršnjaka, od obdaništa, pa sve do doba kada je postao profesionalni fudbaler.

I kada je pružao sjajne partije u dresu reprezentacije Meksika, osvajao trofeje u klubovima poput Portaa i Atletika iz Madrida nije prestajao podsmeh. Utehu je nalazio u zagrljaju supruge Šantal Mato i njihovo dvoje dece.

Međutim, posle Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godini Erera je odlučio da mu je dosta uvreda i ismejavanja od saigrača zbog njegovih ušiju. Čak ga je i bivši klub u šaljivom tonu jednom podvrgao ruglu prilikom predstavljanja igrača pred novu sezonu.

Estetski zahvati su veoma popularni kod žena, ali i muškarci u poslednje vreme ne izbegavaju odlazak kod hirurga. E, upravo to je odlučio Ektor Erera. Odlučio se za operaciju, korigovao devijaciju ušiju i iz ordinacije izašao kao nov i srećan čovek.

Iskoristio je priliku da sredi i nos, tako da je doživeo pravu transformaciju. Danas, dok igra za Hjuston u Americi, gotovo je neprepoznatljiv u odnosu na vreme kada je igrap u Evropi.

Posle operacije, Ektor Erera izdao je zvanično obaveštenje u kojem je obavestio javnost o onome što je uradio. Da je operisao uši i nos, te da mu je od tog trenutka život daleko lepši i lakši, nego što je bio ranije.

Najveću podršku imao je u supruzi Šantal Mato, kojoj nije nimalo smetao ni njegov raniji izgled, jer mu je rodila sina Davida (10) i ćerku Valentinu (6).

Karijeru je počeo u rodnom Meksiku, u klubu Pačuka. Dres Porta Ektor Erera nosio je sedam godina, dobivši i državljanstvo Portugala. Upisao je 164 meča za Zmajeve, a dao je 26 golova. U Atletiku iz Madrida proveo je tri godine, a odigrao je 58 mečeva, bez golova.

Za reprezentaciju Meksika igra od 2012. godine, bio je učesnik tri svetska prvenstva. Sa nacionalnim timom osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2012, a dva puta je bio prvak Konkakafa sa Meksikom. Ima i dve titule, sa Portom i Atletikom iz Madrida.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track