POŠTUJEMO SRBIJU, ALI NAJVIŠE CENIMO SEBE! Crnogorski reprezentativac OPTIMISTA pred meč sa Orlovima, zna sve kvalitete našeg tima
Foto: Alex Nicodim/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

euro

POŠTUJEMO SRBIJU, ALI NAJVIŠE CENIMO SEBE! Crnogorski reprezentativac OPTIMISTA pred meč sa Orlovima, zna sve kvalitete našeg tima

Fudbal -

Sutra od 20 sati i 45 minuta snage će odmeriti reprezentativci Crne Gore i Srbije u drugoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Obe reprezentacije su pobedom startovale na početku kvalifikacija, a sigurni smo da nas sutra očekuje veoma zanimljiv meč.

Reprezentativac Crne Gore Stefan Mugoša želi da njegova selekcija nastavi pobednički niz.

- Čeka nas novi izazov, ali prvo da se oporavimo i da probamo da nastavimo pobednički niz. Sigurno da će biti mnogo teže nego u Bugarskoj, jer Srbija ima kvalitetnu reprezentaciju. Ipak, niko nije nepobediv i nema straha, ovo je utakmica kao i svaka druga - rekao je Stefan i potom dodao:

- Srbija je pokazala da je ozbiljna reprezentacija, naročito u Ligi nacija. Poštujemo je, ali najviše cenimo sebe. Nadam se da ćemo dobiti vetar u leđa od navijača i da ćemo doći do željenog rezultata - dodao je Mugoša.

Izdvojio je Mugoša nekoliko srpskih fudbalera.

- Očekujemo najsportskiju moguću podršku. Nema druge priče, osim sportske. Srbija ima igrače kao što su Vlahović, Tadić, Mitrović, Kostić... To su fenomenalni fudbaleri, ali imamo i mi kvalitete. Možemo da igramo sa svima, to smo pokazali ranije protiv Turske, Holandije, Rumunije. Poštujemo ih, ali ne damo na sebe - zaključio je Stefan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja