PORODIČNA DRAMA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Strahinja Eraković otkriva: Bili smo uz Nemanju, TEŠKO JE TO PODNEO!
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

užasne vesti

PORODIČNA DRAMA REPREZENTATIVCA SRBIJE! Strahinja Eraković otkriva: Bili smo uz Nemanju, TEŠKO JE TO PODNEO!

Fudbal -

Veče pred put u Podgoricu u taboru reprezentacije Srbije proteklo je u iščekivanju informacija iz Španije o zdravstvenom stanju brata Nemanje Gudelja - Dragiše Gudelja.

Podsetimo, užasna scena obeležila je sinoć između Kordobe i Rasing Ferola. U 11. minutu utakmice srpski fudbaler Dragiša Gudelj srušio se na teren i ostao da leži bez svesti.

Lekarski tim je odmah utrčao na teren i nakon ukazane pomoći fudbaler je u svesnom stanju prebačen u lokalnu bolnicu, gde je proveo noć.

Prema najnovijim informacijama Dragiša se trenutno oseća dobro i uskoro će napustiti bolnicu. Ta informacija posebno je obradovala njegovog brata Nemanju, koji je sinoć bio van sebe kada je video vesti iz Španije.

"Bili smo uz Nemanju, teško je sve to podneo, ali najvažnije da je sa Dragišom sve u redu i da je počeo da se oporavlja", otkrio je za sajt FSS Strahinja Eraković.

Podsetimo, reprezentativci Srbije danas su otputovali u Podgoricu gde ih u ponedeljak od 20.45 očekuje meč drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Crne Gore.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track