BIVŠI ZVEZDIN FUDBALER SE OPASNO POSVAĐAO SA SELEKTOROM: Za koga je trebalo da igram? Za Srbiju? Volim ovu zemlju koliko i vi!
Foto: Printskrin/Tviter

fajt u prenosu

BIVŠI ZVEZDIN FUDBALER SE OPASNO POSVAĐAO SA SELEKTOROM: Za koga je trebalo da igram? Za Srbiju? Volim ovu zemlju koliko i vi!

Fudbal -

Ozbiljan verbalni fajt viđen je uživo na TV, posle utakmice reprezentacije Švedske i Azerbejdžana (5:0).

Bojan Đorđić
foto: Printskrin/Instagram

U glavnim ulogama našli su se Bojan Đorđić i selektor švedske selekcije Jane Anderson. Prštalo je sve u tom duelu. Bilo je niskih prozivki, ali i žestokih odgovora.

Bojan Đorđić igrao je za mladu reprezentaciju Švedske i trenutno radi kao TV komentator. Nosio je dres Crvene zvezde, Mančester junajteda i Glazgov Rendžersa. U klinč sa selektorom ušao je zbog napadača Jespera Karlsona.

Đorđić je selektora pitao zašto napadač AZ Alkmara Jesper Karlson nije dobio veću minutažu s obzirom na to da se nalazi u životnoj formi. Šveđanin je ušao u igru u 82. minutu, a šest minuta kasnije dao gol za 4:0. Anderson se naljutio zbog pitanja.

- Odlično je igrao pre povrede zbog koje je tokom jeseni bio odsutan čak pet meseci. Jedva da je dao gol nakon što se vratio, ali polako se vraća u formu. Dugo sam juče razgovarao s njim. Možemo pričati o odabiru igrača, možemo celu jeb... noć govoriti o tome. On je odličan fudbaler, ali ako on igra onda će na klupi biti Aleksander Isak ili Viktor Gjokeres. Koga od njih da stavim na klupu - ljutito je pitao Anderson, a onda u još jačem tonu udario na Đorđića:

- Ako si ti trener, vodi reprezentaciju umesto mene! Ne mogu više da podnesem stalne prigovore. Došao sam vam u studio, a vi dižete ruku na mene i pola sata kukate i prigovarate posle pobede od 5:0!

Bojan Đorđić, poznat kao čovek po britkom jeziku, kazao je Andersonu da nije lepo da tako razgovara sa njim, jer predstavlja "deset miliona ljudi".

Tada je Anderson, vidno iznerviran pao u vatru, počeo je maše rukama i proziva Đorđića.

- Eto, ti si baš bio igrač i trener na ovakvom niovu. Možda je trebalo da predstavljaš nekog drugog.

Bojan Đorđić
foto: Printskrin/Instagram

Đorđić je osetio napad na sebe, tačnije prozivku, pa je uzvratio žestoko, istok merom, sve pred širokim auditorijumom.

- Koga je trebalo da predstavljam? Koju drugu zemlju? Možda Srbiju? Šta uopšte želite da kažete? Šta implicirate? To je jeb... loš odgovor. Predstavljam ovu zemlju kao i vi. Užasno nizak udarac jednog selektora reprezentacije!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track