VELIKI GOSPODIN NIKOLA JOKIĆ! Embid sramno prozivao Srbina, sada će poželeti u ZEMLJU DA PROPADNE! Ovako se ponaša pravi MVP!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

pokazao klasu

VELIKI GOSPODIN NIKOLA JOKIĆ! Embid sramno prozivao Srbina, sada će poželeti u ZEMLJU DA PROPADNE! Ovako se ponaša pravi MVP!

Košarka -

Somborac nije naseo na provokacije umišljene NBA zvezde...

Košarkaši Denvera pobedili su Filadelfiju 116:111, uz još jednu spektakularnu partiju Nikole Jokića, koji je zabeležio 29. tripl-dabl u sezoni.

Ljubitelji NBA nadali su se da će u "Bol areni" pratiti spektakl - međusobni okršaj dva glavna favorita za prestižno MVP priznanje, Nikole Jokića i Džoela Embida. Nažalost, do željno čekanog duela nije došlo, jer je Embid navodno zbog povrede propustio meč.

Čovek koji tvrdi da mu nije stalo do MVP nagrade, pred okršaj sa Denverom indirektno je prozvao Nikolu Jokića kome očito ne može da oprosti što ga je dva puta zaredom ostavio na drugom mestu u borbi za prestižno priznanje. Mnogi su očekivali da će Nikola uzvratiti istom merom, ali Srbin je po ko zna koji put pokazao klasu i van terena. Nije nasao na jeftine provokacije i na pitanje o Embidu dao je odgovor zbog koga će se umišljeni Kamerunac postiteti.

Iako Embid nije imao lepe reči o Nikoli Jokiću, Srbin je pokazao da je pravi gospodin - o svom rivalo govorio je isključivo u superlativima.

"Mislim da je on sjajan igrač. Ostaće upamćen kao jedan od njaboljih igrača u ligi. Embid je zver, toliko je talentovan. Može da šutira trojke, utiče na igru na razne načine, a dobar je defanzivac", rekao je Jokić nakon trijumfa nad Filadelfijom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track