JEL NEKO ZAISTA VERUJE U OVU PRIČU?! Otkriven "razlog" Dijabateovog NESTANKA, mnoge stvari se ovde NE POKLAPAJU! VRLO, VRLO ČUDNO!
Foto: Starsport©

šta je istina?

JEL NEKO ZAISTA VERUJE U OVU PRIČU?! Otkriven "razlog" Dijabateovog NESTANKA, mnoge stvari se ovde NE POKLAPAJU! VRLO, VRLO ČUDNO!

Fudbal -

O fudbalskim kvalitetima Fusenija Dijabatea ne treba trošiti reči, međutim u poslednje vreme, sve češće izbija u prvi plan zbog dešavanja van terena.

S vremena na vreme, Dijabate izrežira po neki "ispad" koji vrlo iritira ljude Partizanu, a tiče se njegovog neprofesionalizma.

Partizan sutra igra novu prvenstvenu utakmicu u Novom Sadu, ali trener Igor Duljaj neće moći da računa na brzonogog fudbalera, koji je odjednom "nestao".

- Dijabate nije ovde. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju - kazao je trener Partizana Igor Duljaj.

Da cela stvar bude još gora, Fuseni Dijabate nije se pojavio ni u reprezentaciji Malija!

desktop, Fuseni Dijabate
foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana uredno je dobio poziv da se priključi reprezentaciji pre osam dana, ali on se na okupljanju nije pojavio! Reprezentacija ove afričke države potvrdila je da se Dijabate nije pojavio u kampu državnog tima.

Sada se povodom celokupne situacije, oglasio i Miloš Vazura, koji je u razgovor za Informer rekao da je Dijabateu preminula baba.

- Dijabateu je umrla baba, u nedelju se vraća u Beograd - rekao je Vazura i tako rešio misteriju.

Ali sada se postavlja novo pitanje, a to je kako je moguće da za ovu situaciju niko nije znao. Vrlo je čudno to da za smrtni slučaj u porodici fudbalera niko nije znao u njegovoj reprezentaciji?! Valjda bi njima prvo trebalo da se javi, jer je dobio poziv za okupljanje Malija...

Zatim, da trener kluba koji igra ne zna ništa, a da to pritom samo zna generalni direktor kluba, koji pritom ne obaveštava trenera?!

Čak i da poverujemo da je sve istina: kako klub pusti igrača na 10 dana, a da pritom ima jednu od važnijih utakmica u sezoni?

Ko još može da poveruje u ovu celu priču?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track