PRVI PUT GOVORIO O ZVEZDI! OVO ZANIMA SVE DELIJE! Bahar OTVORENO o potencijalnom POSLU u Beogradu - svi su čekali da se on OGLASI!
Foto: Mutsu Kawamori / AFLO / Profimedia

oglasio se

PRVI PUT GOVORIO O ZVEZDI! OVO ZANIMA SVE DELIJE! Bahar OTVORENO o potencijalnom POSLU u Beogradu - svi su čekali da se on OGLASI!

Fudbal -

Proteklih dana, ime Barak Bahar sve češće se pominje u domaćim medijima, a navijači Crvene zvezde sa velikim interesovanjem i pažnjom čitaju svaku vest koja se tiče pomenutog gospodina.

Naime, on bi trebalo da bude novi trener Crvene zvezde, a mladi stručnjak je sada prvi put javno govorio o toj temi!

Uoči derbija izraelskog prvenstva sa Hapoel Ber Ševom, na konferenciji za medije, trener Makabija iz Haife se dotakao i interesovanja beogradskog kluba.

"Razumem da ovo zanima sve medije, mada je meni naredna utakmica bitnija. Ja ću biti iskren kakav uvek i jesam. Nije tajna da postoje ponude nakon ulaska u Ligu šampiona. Ja imam agenta koji se brine o mojoj budućnosti, imam ponude i uvek ću imati ponude. Odrastao sam u Makabiju i za mene je najbitnije da budem ponosan i da donesem titulu klubu", rekao je Bahar i potom dodao:

"Nisam pričao sa igračima o tome jer se nisu svi vratili sa reprezentativne pauze. Razgovaraću sa njiima pre meča i reći ću im sve najiskrenije. Ništa ne krijem, a sada mi je cilj samo da pobedim ovu utakmicu i da osvojimo treću uzastopnu titulu. Čak i ako pobedimo još je mnogo mečeva pred nama i ništa nije sigurno. Ali je jasno da bi nam to dalo veliki vetar u leđa da nastaviimo. Moramo da pobedimo svaki meč.

Inače, Crvena zvezda još uvek nije potpisala ugovor sa izraelskim trenerom, pošto Barak Bahar ima još godinu dana ugovora sa Makabijem iz Haife. Da li će crveno-beli morati da plate obeštećenje, ili će klub izaći u susret Baraku Baharu zavisiće od odluke gazde Jakuba Šahara. Kako portal "One" tvrdi bogati Izraelac nikada nije pravio problem bivšim igračima i trenerima u novim evropskim izazovima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track