SKANDAL USRED RIMA! NAVIJAČI RASISTIČKI VREĐALI DEJANA STANKOVIĆA: Murinjo odmah reagovao i utišao sramno skandiranje (VIDEO)
Foto: LaPresse / ddp USA / Profimedia

RUŽNE SCENE

SKANDAL USRED RIMA! NAVIJAČI RASISTIČKI VREĐALI DEJANA STANKOVIĆA: Murinjo odmah reagovao i utišao sramno skandiranje (VIDEO)

Fudbal -

Skandalozne scene zabeležene su tokom utakmice Rome i Sampdorije u 28. kolu Serije A.

Navijači domaćeg tima vređali su Dejana Stankovića, trenera ekipe iz Đenove.

Dejan Stanković je tokom karijere igrao i pod trenerskom komandom Murinja sa kojim je i danas u odličnim odnosima, pa ni ne čudi što je Portugalac ekspresno reagovao i zatražio od svojih navijača da prestanu sa skandiranjem uvreda na račun Srbina.

Nakon što je sudija pokazao crveni karton fudbaleru Sampdorije Murilju, Stanković je protestovao i time izazvao reakciju sa tribina.

Prema pisanju "Korijere delo sporta" navijači "vučice" rasistički su vređali srpskog trenera, a kada je to čuo Murinjo je odmah ustao sa klupe i pokazao im da prestanu, što su oni odmah i poslušali.

Kada je reč o rezultatu utakmice, Roma je pobedila rezultatom 3:0, iako je prvo poluvreme završeno bez golova.

Prednost domaćinu je doneo Vajnaldum u 57. minutu, pet minuta nakon što je ekipa iz Đenove ostala sa igračem manje.

Dibala je sa bele tačke povisio prednost na 2:0 u 88. minutu, a konačan rezultat je postavio El Šaravi u četvrtom minutu nadoknade vremena.

Na 10 kola do kraja sezone Sampdorija ima 15 bodova, 10 manje od Specije koja zauzima poslednu poziciju koja garantuje ostanak u elitnom rangu.

Roma je četvrta sa 50 bodova, dva više od Milana koji ima utakmicu manje.

Kurir sport

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track