SUDIJA KOLENOM UDARIO FUDBALERA U MEĐUNOŽJE! Šokantna scena obišla svet: Arbitar zbog prigovora IZGUBIO RAZUM i patosirao igrača!
Foto: Printscreen

nezapamćen incident

SUDIJA KOLENOM UDARIO FUDBALERA U MEĐUNOŽJE! Šokantna scena obišla svet: Arbitar zbog prigovora IZGUBIO RAZUM i patosirao igrača!

Fudbal -

Nezapamćen incident dogodio se na utakmici meksičkog šampionata između Klub Amerike i Leona.

Meč je obeležio incident u kome je glavnu ulogu imao sudija Fernando Ernandes.

Verovali ili ne, Ernandes je nakon žustrog prigovora udario fudbalera Leonea Lukasa Romera kolenom u međunožje, pa je fudbaler završio na travnjaku sa bolnom grimasom na licu.

Pre samog incidenta igrači Leonea su protestvali kod sudije zbog jedne diskutabilne odluke. U jednom momentu Romero mu se uneo u facu, nakon čega je usledio krajnje neprimeren potez meksičkog arbitra.

Snimak incidenta proširio se brzinom svetlosti, a Meksički fudbalski savez (FMF) odmah je pokrenuo istragu protiv sudije grubijana.

Zanimljivo, iako je kompletna javnost osudila postupak arbitra, njegova žrtva, Lukas Romero, smatra da je reč o nesporazumu i da sudija nije zaslužio kaznu.

"Sudije su ljudska bića i oni greše, a te greške na kraju dovedu do onoga što se dogodilo. To je bio nesporazum. Ne tražim da ga kazne, rekao mi je da nije bilo namerno", rekao je argentinski fudbaler.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track