KAKVO PONIŽENJE: PARTIZAN U PLEJ-AUTU U DRUGOM DELU SEZONE! Odigrali su 18 mečeva u 2023. godini i imaju MIZERAN BROJ pobeda!
Foto: Starsportphoto

bruka bruku stiže

KAKVO PONIŽENJE: PARTIZAN U PLEJ-AUTU U DRUGOM DELU SEZONE! Odigrali su 18 mečeva u 2023. godini i imaju MIZERAN BROJ pobeda!

Fudbal -

Partizan je u 2023. godini zabeželio samo pet pobeda! U tu brojku ubrajamo i prijateljske mečeve.

Crno-beli su odigrali 18 utakmica, a mizernih pet puta su sa terena izašli kao pobednici.

Da će ovo biti košmarna godina nagovestile su pripreme. Tu su crno-beli igrali ispod svakog nivoa. A, kada vidimo kako su se ponašali van terena, shvatamo kakav je javašluk vladao u klubu.

Trener nije imao apsolutno nikakvu moć da "zategne" tim i rezultati i igra na pripremnim mečevima govorili su šta se sprema.

Drugi deo sezone - Partizan je u plej-autu!

Ako bi se gledala samo tabela u prolećnom delu Super lige Srbije, Partizan bi se nalazio u plej-autu.

Crno-beli su u devet mečeva nastavka sezone uzeli smo 11 bodova i po tome su na poziciji 11. što bi ih odvelo u plej-aut.

Mladost Lučani, Krajova, Horsens, Austrija, CSKA... To su timovi koje Partizan nije uspeo da pobedi. Složićete se, osim CSKA, poprilično skromne ekipe. Nastavak prvenstva doneo je Partizanu jedan od većih šamara u Humskoj u istoriji klubu. Mladost GAT je slavila u Beogradu sa 4:0!

Zatim, nova bruka ovoga puta eliminacija od Šerifa posle pobede u Moldaviji! A, onda nastavak niza sramnih rezultata u Super ligi Srbije. Uz to su zakazali i jedan prijateljski meč protiv CSKA 1948 i to su takođe izgubili.

Odgovoran za sve ovo navedeno bio je izgleda samo Gordan Petrić. A, da li je baš tako?

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track