SVI PRIČAJU O SRAMNO POTEZU RAZMAŽENE ZVEZDE BAJERNA: Trener Frajburga krenuo ka Musijali, a onda ga je nadmeni as ŠOKIRAO
Foto: Printscreen

ružan gest

SVI PRIČAJU O SRAMNO POTEZU RAZMAŽENE ZVEZDE BAJERNA: Trener Frajburga krenuo ka Musijali, a onda ga je nadmeni as ŠOKIRAO

Fudbal -

Fudbaleri Frajburga napravili su veliku senzaciju u četvrtfinalu Kupa Nemačke, pošto su golom u sudijskoj nadoknadi uspeli da eliminišu glavnog favorita za trofej, ekipu Bajern Minhena.

Bavarci su bili u potpunom šoku nakon meča, jer su drugu godinu zaredom doživeli neuspeh u Kupu.

Potpuno neočekivan poraz razbesneo je fudbalere Bajerna, koji su pognutih glava napustili teren. Pojedini asovi slavnog kluba razočarali su navijače svojim ponašanjem nakon eliminacije, posebno Musijala koji nije hteo da pruži ruku treneru Frajburga Kristijanu Štajhu.

Naime, nakon meča trener Frajburga pozdravljao se sa svojim i protivničkim igračima, a kada je došao do Musijale usledio je pravi šok. Pružio je ruku mladom fudbaleru, ali on ga je ignorisao, nije želeo da se pozdravi s njim. Okrenuo mu je leđa i otišao u suprotnom pravcu, što je iznerviralo nemačkog stručnjaka koji mu je nešto dobacio.

Jako ružan potez mlade zvezde Bajerna, koja nije pokazala poštovanje prema rivalu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track