MESIJEV KUM NE MOŽE DA SMISLI RONALDA: Reakcija Aguera na najbolje golove Portugalca zapalila društvene mreže! BAŠ JE PRETERAO!
Foto: Printscreen

KAKVI KOMENTARI

MESIJEV KUM NE MOŽE DA SMISLI RONALDA: Reakcija Aguera na najbolje golove Portugalca zapalila društvene mreže! BAŠ JE PRETERAO!

Fudbal -

Aguero je sedeo i gledao snimak na kom su Ronaldovi najbolji golovi - i njegova reakcije bila je veoma zadnimljiva

Bivši reprezentativac Argentine i kum Lionela Mesija, Serhio Aguero, nije bio impresioniran dok je gledao kompilaciju najboljih golova Kristijana Ronalda u karijeri.

Ronaldo je postigao neke izvanredne golove tokom svoje sjajne karijere sa u Mančester junajtedu, Real Madridu, Juventusu i reprezentaciji Portugala, međutim, Aguero nije preterano oduševljen potezima proslavljenog portugalskog asa.

Nakon što je sa oduševljenjem ispratio golove svog kuma Lionela Mesija, u emisiji jednog popularnog jutjubera, morao je da pogleda i Ronaldove majstorije, pa je ozbiljno negodovao zbog toga.

"Zašto? Ne, ne... Nemoj to da radiš".

Pošto je odgledao video ispalio je nekoliko bezveznih komentara.

"Pa, dobro. Njegovi golovi su uglavnom slobodni udarci i golovi koje je postigao uz dosta sreće. Mesi uvek zabija golčne", nije bio objektivan Aguero, koji očito ne može da smisli Portugalca.

"Raul i Benzema su postizali lepše golove za Real Madrid od Kristijana Ronalda", dodao je Argentinac.

Na kraju je i napravio poređenje između Mesija i Ronalda.

"Poređenja radi, Ronaldo jeste dobar, ali ono što radi Mesi, on ne može da uradi", rekao je Aguero.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track