HRVAT SE PONUDIO UKRAJINCIMA, DA IM BUDE SELEKTOR: Oni su oduševljeni, jer hoće da radi BESPLATNO
Foto: AP

traži posao

HRVAT SE PONUDIO UKRAJINCIMA, DA IM BUDE SELEKTOR: Oni su oduševljeni, jer hoće da radi BESPLATNO

Fudbal -

Fudbalski trener iz Hrvatske Slaven Bilić ponudio je svoje usluge Fudbalskom savezu Ukrajine.

Slaven Bilić
foto: AP

Brojni svetski mediji preneli su vest da nekadašnji fudbaler Hajduka iz Splita i reprezentacije Hrvatske želi da kao selektor vodi Ukrajinu.

Navodno, Slaven Bilić je imao sastanak sa čelnicima FS Ukrajine, gde im je obećao da bi radio bepslatno. Naime, Dalmatinac je dobio otkaz u Votfordu zbog serije očajnih rezultata, ali mu do kraja ugovora sleduje suma od 400.00 funti, nešto više od 455.000 evra.

Slaven Bilić bi prvo radio besplatno, a kada bi mu istekao ugovor sa Votfordom, onda bi želeo da potpiše profesionalni ugovor sa FS Ukrajine. Pitanje je samo šta će biti sa Ruslanom Rotanom, sadašnjim selektorom Ukrajine.

Fudbalska reprezentacija Ukrajine učestvuje u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Odigrali su jednu utakmicu i izgubili od Engleske rezultatom 2:0 u Londonu.

Mihail Mudrik, Ukrajina
foto: Mark Pain / PA Images / Profimedia

U junu Ukrajinu očekuje gostovanje Severnoj Makedoniji, a potom će biti domaćini selekciji Malte. Sa njima je u grupi i reprezentacija Italije. Baš na tim mečevima na mestu selektora Ukrajine mogao bi da debituje Slaven Bilić. na EP će se plasirati dve najbolje reprezentacije iz grupe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track