OVO JE DEVOJKA FUDBALERA KOJI JE POTPISAO NAJVEĆI UGOVOR IKAD: Krije se od javnosti! Ne zanimaju je pare, luksuz i glamur
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Neobična devojka

OVO JE DEVOJKA FUDBALERA KOJI JE POTPISAO NAJVEĆI UGOVOR IKAD: Krije se od javnosti! Ne zanimaju je pare, luksuz i glamur

Fudbal -

Fantastični norveški golgeter, Erling Haland, potpisao je najunosniji ugovor u istoriji fudbala.

Ne, nije reč o novom unosnom ugovoru sa Mančester sitijem, već sa čuvenim proizvođačem sprotske opreme.

Naime, mladi napadač se obavezao da će narednih deset godina nositi kopačke kompanije "Najki" i za to će dobiti neverovatnih 227.000.000 evra, prenose ostrvski mediji. To znači da će samo od ovog brenda godišnje zarađivati 22,7 miliona evra!

Reč je o najbogatijem sponzorskom ugovoru u istoriji fudbala.

"Svojim golgeterskim brojkama obeležio je ne samo sadašnjost, nego i budućnost fudbala. On je naslednik najveće devetke i napadač nove generacije", objavio je "Najki".

Obično se uz fudbalere najvišeg ranga vezuju devojke kojima se dopada život na visokoj nozi. Ali, u slučaju Halanda to nije tako. Njegova izabranica Izabel Haugseng Johansen daleko je od devojke za koju se vezuje termin "WAG".

Norveška lepotica nastoji da se drži dalje od javnosti. U tome joj pomaže i sam Erling koji svoj privatni život takođe želi da drži daleko od javnosti.

Norveški par je poslednji put u javnosti primećen u decembru prošle godine, i to na događaju koji je organizovao jedan poznati proizvođač sportske opreme. Pre toga je takođe dosta vremena prošlo od poslednjeg izlaska u javnost.

Izabel ima 18 godina i odrasla je u mestu Brine. Sa Erlingom se poznaje od malena, a veruje se da su u vezi još iz perioda kada je Haland igrao za Borusiju iz Dortmunda.

A da je pare, luksuz i glamur ne zanimaju, Izabel pokazuje i time što se u retkim pojavljivanjima uvek oblači skromno...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track