BORJANOVIH 300 UTAKMICA U CRVENOJ ZVEZDI: Veliki jubilej kapitena crveno-belih! Polako ispisuje istoriju!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

vredno pažnje

BORJANOVIH 300 UTAKMICA U CRVENOJ ZVEZDI: Veliki jubilej kapitena crveno-belih! Polako ispisuje istoriju!

Fudbal -

Veliki jubilej proslavio je Milan Borjan u dresu Crvene zvezde, odigrao je 300 utakmica za klub iz Ljutice Bogdana 1A.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ozbiljna brojka za kapitena Crvene zvezde, čoveka koji je na Marakanu došao u leto 2017. godine i otada je standardan među stativama prvaka Evrope i sveta iz 1991. godine. Milan Borjan na pragu je šeste osvojene titule, a ima šansu i za treću duplu krunu u nizu. Sa Crvenom zvezdom igrao je dve Lige šampiona, 2018. i 2019. godine.

Valja istaći da golanski rekorder u Crvenoj zvezdi ostaje Ratomir Dujković sa ukupnim brojem od 442 utakmice za klub. Taj podatak svakako ne umanjuje brojku od 300 utakmica koliko je upisao Milan Borjan.

- Neverovatan osećaj... Odigrati 300 utakmica za Zvezdu je čast i privilegija. Takođe, tu je i Saletov (Aleksandar Katai op.a.) jubilej, postigao je trocifren broj golova... Neverovatan igrač i momak, i želim mu samo da nastavi ovako, te da bude što duže u Zvezdi, kako bi zajedno osvajali titule, duple krune i igrali evropska proleća - počeo je Milan Borjan.

Milan Borjan
foto: www.crvenazvezdafk.com

Na zanimljiv način je kapiten Crvene zvezde čestitao Kataiju jubilej.

- Polio sam ga kofom vode, smrzao se, ali mora malo. Šalu na stranu, čestitam mu, samo neka tako nastavi i nema zime za Zvezdu - podvukao je Borjan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track