ODBOJKAŠKU LOPTU ZAMENILA NASLOVNIM STRANAMA: Atraktivna Kajla Simons ima skoro MILION pratilaca na društvenim mrežama
Foto: Printscreen Instagram

sportiskinja

ODBOJKAŠKU LOPTU ZAMENILA NASLOVNIM STRANAMA: Atraktivna Kajla Simons ima skoro MILION pratilaca na društvenim mrežama

Ostali sportovi -

Veliki broj sportiskinja u Americi zamenio je terene i borilišta, poslom na društvenim mrežama.

Kajla Simons
foto: Printskrin/Instagram

Jedna od onih koja je shvatila da joj viralna popularnost može doneti i ozbiljan novac jeste i Kajla Simons, nekadašnja odbojkašica. Devojka kojoj su na koledžu predviđali i reprezentativnu karijeru.

Prošle godine se pojavila na naslovnoj strani časopisa "Maksim" za Australiju, na šta je kako kaže veoma ponosna. Ima i diplomu instruktorke za fitnes.

Plavokosa lepotica igrala je za univerzitetsku ekipu Maršal Tandering Herd, a medijima je postala zanimljiva zbog atraktivnog izgleda. Šarmirala je pojavom, dugim nogama i velikim grudima.

Amerikanka Kajla Simons ima 27 godina, a rođena je u gradu Gejnsvil na Floridi. Njeni fanovi na društvenim mrežama proglasili su je za "najzgodniju odbojkašicu na svetu".

Trenutno, Kajla Simons samo na isntagramu ima skoro milion pratilaca, tačnije 943.000. Sličan broj prati je na TikToku, gde je takođe veoma aktivna.

Pokrenula je pre nekoliko meseci i svoj profil na OnlyFansu, gde fanovima pokazuje nešto slobodnije i golišavije fotke. I tu, kažu američki mediji dobro zarađuje.

Kajla Simons svoje obožavatelje na društvenim mrežama skoro svakog dana časti fotografijama, na kojima pokazuje svoj dekolte, ali i duge noge.

Kajla Simons se pre nekoliko godina preselila u Los Anđeles i čini se skroz batalila odbojkašku karijeru.

- Takmičenje na koledžu bilo je veliko iskustvo za mene, ali sam takođe naučila neke vredne lekcije. Školski administratori rekli su mi da su slike koje objavljujem neprikladne, čak su me u jednom trenutku tražili da izbrišem svoj Instagram - pričala je Kajla, a potom nastavila:

- Bila sam rastrzana. Ponosna sam na svoje telo, ali sam želela i da se bavim sportom koji volim. Tada sam naučila da ne smeš da dopustiš drugim ljudima da utiču na to što osećaš prema sebi. Ja sam ono što jesam i u redu je imati samopouzdanja.

Na kraju, po završetku koledža donela je odluku. Izabrala je između sprotske karijere i karijere modela, odnosno influenserke na društvenim mrežama. Ubeđena je da nije pogrešila.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja