RIKARDO OKONČAO PARTIZANOV CRNI NIZ - ZATRESAO MREŽU ZMAJEVA: Imamo još 8 utakmica i za nas 8 finala
Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

SUPERLIGA SRBIJE

RIKARDO OKONČAO PARTIZANOV CRNI NIZ - ZATRESAO MREŽU ZMAJEVA: Imamo još 8 utakmica i za nas 8 finala

Fudbal -

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da je njegova ekipa pred utakmicu sa Voždovcem osećala veliki pritisak i istakao da se nada da će ta pobeda crno-belima dati samopouzdanje pred naredne mečeve u Super ligi Srbije.

"Nismo pobedili pet utakmica na našem stadionu. Zaslužili smo ovu pobedu, bez obzira i na igru i na to ko je dao gol", rekao je Rikardo, prenosi klub.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu ekipu Voždovca sa 1:0, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.

FK Partizan, 168. večiti derbi
foto: Starsport©

Bila je to prva pobeda crno-belih u 2023. godini na svom stadionu, a strelac jedinog pogotka bio je Rikardo u petom minutu.

"Nadam se da će nam ova pobeda dati samopouzdanje da nastavimo dalje i uradimo dobre stvari oslobođeni velikog pritiska koji konstantno osećamo. Zaista je mnogo nas bolo pod pritiskom zbog rezultata, što je normalno, i nadam se da će sledeća utakmica biti bolja", rekao je Rikardo.

Partizan je na ovom meču stvorio, ali i promašio dosta šansi za gol.

"Istina. Mnogo toga smo promašili, ali je i golman Voždovca bio odličan. Međutim, dobra stvar je što smo kreirali i stvarali šanse jer, na utakmici sa Vojvodinom to nije bio slučaj. Sada moramo to da nastavimo i poboljšamo, ali i radimo na tome i postižemo golove", rekao je Rikardo.

U poslednjem kolu pred plej-of Partizan gostuje Čukaričkom.

"Svaka utakmica je sada važna. Imamo još osam utakmica i za nas osam finala. Sada se treba odmoriti i već početi sa pripremama za utakmicu protiv Čukaričkog za koju svi znamo da će biti teška, ali u koju ulazimo sa željom i idejom da uzmemo tri boda", zaključio je Rikardo.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track