ENGLEZI, SRAMITE SE! Mitrović je BRUTALNO SANKCIONISAN, a Mančester ovu KAZNU gotovo da nije ni osetio! BRUKA I SRAMOTA!
Foto: Sportimage / Alamy / Alamy / Profimedia

bruka

ENGLEZI, SRAMITE SE! Mitrović je BRUTALNO SANKCIONISAN, a Mančester ovu KAZNU gotovo da nije ni osetio! BRUKA I SRAMOTA!

Fudbal -

Zbog haosa koji je nastao na meču između Fulama i Mančester junajteda, Aleksandar Mitrović brutalno je kažnjen od strane FS Engleske.

Naime, srpski reprezentativac suspendovan je sa osam utakmica zbog napada na sudiju Krisa Kavana. Tada je Mitrović gurnuo arbitra po ruci i uneo mu se u lice, dobio direktan crveni karton, a fudbalska javnost sa Ostrva je zavapila da srpski as mora da bude oštro kažnjen.

Na toj utakmici sve je prštalo tokom svih devedeset minuta, čak su i fudbaleri Mančestera u jednom momentu okružili sudiju, a velikan sa Old Traforda kažnjen je sa 65.000 funti.

Mančester junajted kažnjen je sa 65.000 funti nakon što su njegovi igrači opkolili zvaničnika utakmice u 71. minutu utakmice protiv Fulama u FA kupu u nedelju, 19. marta 2023 - piše u saopštenju FA.

Povodom te situacije, Mančester je priznao “da se njegovi igrači nisu ponašali prema pravilima”.

Podsetimo, taj incident dogodio se u drugom poluvremenu kada su igrači Junajteda protestovali kod glavnog arbitra Krisa Kavana zbog igranja rukom Vilijana u kaznenom prostoru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track