MASNICA ISPOD OKA! Pogledajte kako izgleda lice fudbalera koga je as Reala ZVIZNUO PESNICOM! U totalnom je ŠOKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen

bolelo je

MASNICA ISPOD OKA! Pogledajte kako izgleda lice fudbalera koga je as Reala ZVIZNUO PESNICOM! U totalnom je ŠOKU! (VIDEO)

Fudbal -

Posledice udarca vidljive su na licu asa Viljarela...

Nezapamćen incident bacio je senku na spektakularan meč između Real Madrida i Viljareala.

Gosti su na Santijago Beranabeu priredili veliku senzaciju, pošto su posle preokreta savladali kraljevski klub rezultatom 3:2.

Nakon poraza as Real Madrida Federiko Valverde napravio je skandal koji je u potpunosti zasenio utakmicu. Naime, kako nije uspeo na terenu, nervozni Urugvajac je rešio da se osveti fudbaleru protivničkog tima Aleksu Baenu za sramnu prozivku koju je ispalio na njegov račun.

Navodno,je na meču koji su ovi timovi igrali u januaru nakon žestokog starta nad Valverdeom imao sraman komentar - isprozivao mu je suprugu koja je imala pobačaj.

"Plači sada kada znaš da ti se sin neće roditi".

Valverde mu to nije zaboravio. Sačekao ga je posle meča na parkingu, udario ga snažno pesnicom u glavu i dobacio:

"Ne diraj mi porodicu".

Novinari su uspeli da snime Baenu nakon incidenta koji se dogodio ispred stadiona. Fudbaler Viljareala je uhvaćen sa velikim podlivom ispod oka.

Očekivano, nije bio raspoložen za priču sa novinarima, ali je kasnije na Tviteru prokomentarisao incident koji se dogodio.

"Srećan sam zbog impresivne pobede svoje ekipe na Santijago Bernabeu, ali istovremeno sam i tužan zbog agresivnog napada koji sam doživeo nakon utakmice. Iznenađen sam onim što se priča o meni. Laž je da sam to rekao", napisao je Baena.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track