PIKSI JEDNOM REČENICOM OPISAO HAOS NA BANOVOM BRDU! Umesto potencijalnih reprezentativaca selektor gledao BRUTALNU TUČU i prekid
Foto: Starsport

RAZOČARAN

PIKSI JEDNOM REČENICOM OPISAO HAOS NA BANOVOM BRDU! Umesto potencijalnih reprezentativaca selektor gledao BRUTALNU TUČU i prekid

Fudbal -

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, došao je na stadion Čukaričkog na Banovom Brdu, ali nažalost nije mogao da vidi ono što je želeo.

Zajedno sa direktorom A tima, Stevanom Dikom Stojanovićem i članom stručnog štaba, Ljubinkom Drulovićem, selektor je želeo da vidi da li među igračima koji su akteri derbija ima fudbalera na koje bi u budućnosti mogao da računa nacionalni tim, međutim, nakon što je meč nekoliko puta prekinut, doneta je odluka da ona ne bude nastavljena u utorak.

To znači da je Stojković gledao nešto manje od 20 minuta fudbala i to na prekide, a da je pored toga imao priliku da vidi ubacivanje baklji i stolica sa tribina na teren i tuču navijača sa policijom, prilikom pražnjenja tribina.

1 / 4 Foto: Starsport

"Razočaran sam da nema utakmice, da ne ulazim u problematiku", rekao je Stojković za "Mozzart sport".

Upitan da prokomentariše koliko ovakva dešavanja mogu da budu štetna po srski fudbal Stojković je poručio: Nemam komentar.

Derbi 30. kola definitivno nije pružio ono što su ljubitelji fudbala u Srbiji očekivali. Susret beogradskih rivala biće nastavljen u sredu, a biće zanimljivo videti da li će delegacija iz reprezentacije ponovo biti prisutna.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track