GROBARI UPUTILI JEZIVE PRETNJE TRENERIMA I FUDBALERIMA PARTIZANA: Ne smete da nastavite meč! Strašne scene na Banovom brdu
Foto: @starsport

Horor scene

GROBARI UPUTILI JEZIVE PRETNJE TRENERIMA I FUDBALERIMA PARTIZANA: Ne smete da nastavite meč! Strašne scene na Banovom brdu

Fudbal -

Kako Kurir saznaje, najvatreniji navijači Partizana nisu dozvolili da se danas odigra do kraja derbi 30. kola Super lige na Banovom brdu protiv Čukaričkog.

Duel na stadionu Čukaričkog prekinut je posle 18 minuta igre zbog divljanja pristalica crno-belih, koji su ubacivanjem baklji i stolica u nekoliko navrata prekidali meč.

Sudija Milan Mitić je u dva navrata na duže prekidao meč i slao igrače u svlačionicu. Prvi put je odlučeno da se utakmica nastavi pošto žandarmerija izbaci grobare sa stadiona, a posle drugog puta je zajedno sa policijom doneo odluku da se utakmica ne nastavi danas iz bezbednosnih razloga, već da se odigra u sredu.

Međutim, kako Kurir saznaje, za vreme prekida, a nakon što su izbačeni, navijači Partizana su pretili trenerima i fudbalerima svog tima da danas ne nastave meč ni po koju cenu. Mučne scene na stadionu na Banovom brdu pretvorile su se u horor, pošto navijači nisu birali reči kojima su vređali i pretili članovima tima.

Prema odluci sudije Mitića, utakmica će se odigrati u sredu od 18 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track