ČUKARIČKI MOŽDA NE IZAĐE NA MEČ SA PARTIZANOM U SREDU: Otkrivamo detalje! Drama na Banovom brdu
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

Nije kraj

ČUKARIČKI MOŽDA NE IZAĐE NA MEČ SA PARTIZANOM U SREDU: Otkrivamo detalje! Drama na Banovom brdu

Fudbal -

Da li će derbi 30. kola Super lige Srbije između Čukaričkog i Partizana biti odigran u novom terminu u sredu od 18 časova?

Kako Kurir saznaje, u Čukaričkom su nezadovoljni odlukom sudije Milana Mitića da se danas ne nastavi utakmica, koja je prekinuta u 18. minutu. Jednostavno, Čukarički praktično nisu ni pitali oko nastavka meča.

Zbog svega ovoga u klubu sa Banovog brda razmišljaju da li uopšte da igraju sutra protiv crno-belih.

Podsetimo, utakmica je prekinuta posle niza manjih prekida zbog ubacivanja baklji i stolica u teren od strane najvatrenijih pristalica Partizana. Popularni grobari nikako nisu mogli da se umire, pa je sudija prvo u 17. minutu odlučio da se utakmica prekine sve dok se oko 500 grobara ne izbaci sa stadiona. Usledile su mučne scene i sukob žandarmerije i navijača.

Ali, iako su grobari izbačeni sa stadiona, samo minut kasnije usledio je novi haos, kada su navijači sa istoka stolicama gađali pomoćnog sudiju. Ovog puta je Mitić odlučio da se utakmica prekine dok se ne isprazni cela istočna tribina gde je bilo još oko 1.500 navijača.

Ipak, i nakon što je policija odradila svoj posao, utakmica nije nastavljena. U jednom trenutku delovalo je da će meč biti nastavljen večeras, pošto su igrači oba tima bili uz aut-liniju, ali je kapiten Partizana Slobodan Urošević pozvao saigrače da napuste igralište posle čega je i objavljeno da se danas više neće igrati.

Javnosti je saopšteno da će iz bezbednosnih razloga utakmica biti nastavljena u sredu od 18 časova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track