RONALDOV TRENER DOBIO OTKAZ! Svlačionica mu okrenula leđa, Portugalac sve ZAKUVAO?!
Foto: AL Nassr Club of Saudi Arabia / AFP / Profimedia

AL NASR

RONALDOV TRENER DOBIO OTKAZ! Svlačionica mu okrenula leđa, Portugalac sve ZAKUVAO?!

Fudbal -

Francuski stručnjak Rudi Garsija više nije trener Al Nasra, kluba za koji nastupa Kristijano Ronaldo.

Nakon remija sa Al Fejhom (0:0), klub je odlučio da se zahvali Francuzu koji je u junu prošle godine stigao na klupu bogatog saudijskog kluba.

Sedam mečeva pre kraja sezone Al Nasr se nalazi na drugom mestu na tabeli i ima tri boda manje od Al Itihada. Međutim, čini se da kiks protiv Al Fejaha nije bila kap koja je prelila čašu, već sukob francuskog stručnjaka sa pojedinim zvezdama tima.

Ugledna španska "Marka" otkriva da je atmosfera u svlačionici Al Nasra jako loša i da je Garsija potpuno izgubio kontrolu nad zvezdama koje trenira i to je glavni razlog što su bogati vlasnici odlučili da mu uruče otkaz.

Šuška se da Francuz nije u dobrim odnosima sa prvom zvezdom tima Kristijanom Ronaldom, koji je nezadovoljan načinom na koji trenira i vodi ekipu. To mu je na kraju očito i presudilo.

Garsija je na 26 mečeva ostvario 18 pobeda, pet remija i samo dva poraza. Njegov tim je i dalje u igri za oba trofeja (titula i Kup), ali to nije dovoljno. Zvezde su mu okrenule leđa i moraće da pakuje kofere.

Još uvek nije poznato ko bi mogao da nasledi Francuza na klupi bogatog saudijskog kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track