MEČ ČUKARIČKOG I PARTIZANA NEĆE BITI NASTAVLJEN: Ništa od gradskog derbija - evo šta su poručili sa Banovog brda
Foto: Kurir sport

SUPERLIGA SRBIJE

MEČ ČUKARIČKOG I PARTIZANA NEĆE BITI NASTAVLJEN: Ništa od gradskog derbija - evo šta su poručili sa Banovog brda

Fudbal -

Utakmica Čukaričkog i Partizana, koja je prekinuta u utorak u 18 minutu susreta, neće biti nastavljena, nezvanično je objavio Sportklub.

Dalje se dodaje da domaća ekipa neće u sredu popodne istrčati na teren. Navodno, i dan posle velikog skandala na Banovom brdu, postoji čvrst stav ljudi iz Čukaričkog o neizlasku na teren.

Povodom ovih informacija Kurir je kontakrtirao sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića koji je poručio da će se uskoro oglasiti saopštenjem.

1 / 9 Foto: @starsport

Podsetimo, prethodno je utakmica u više navrata prekidana. Grobari su nekoliko puta ubacivali baklje na teren, a pošto su izbačeni sa tribina, navijači Partizana koji su se nalazili na istočnoj tribini počeli su da ubacuju stolice.

Tada je sudija Milan Mitić uz konsultacije sa policijom, doneo odluku da se utakmica neće nastaviti.

Čukarički, Partizan, tuča, žandarmerija, navijači, Grobari
foto: Starsport©

Meč je od izuzetnog značaja jer se oba tima bore za drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, dok treći kandidat TSC ima tri, odnosno pet bodova više od njih.

U slučaju eventualnog poraza na Brdu, Partizanu bi bilo ugroženo čak i četvrto mesto, jer ima samo tri boda više od petoplasirane Vojvodine - a pobedom bi crno-beli ostali u konkurenciji za drugu poziciju.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track