ZVEZDIN NAPADAČ ZOVE NA PROSLAVU TITULE: Derbi protiv TSC je prava prilika za novi trofej, poručuje MARKO RAKONJAC
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svi na maru

ZVEZDIN NAPADAČ ZOVE NA PROSLAVU TITULE: Derbi protiv TSC je prava prilika za novi trofej, poručuje MARKO RAKONJAC

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde će već 22. aprila imati priliku da osvoji titulu prvaka Srbije, šestu u nizu, kada će dočekati TSC na stadionu "Rajko Mitić".

Marko Rakonjac
foto: www.crvenazvezdafk.com

Snažni napadač Marko Rakonjac (22), koji je od februara na Marakani kao pozajmljeni fudbaler moskovske Lokomotive, očekuje spektakl.

- Nema sumnje da će Marakana biti puna i da ćemo na najbolji mogući način osvojiti titulu. Biće prilike da je i proslavimo, u poslednjem kolu protiv Novog Pazara, ali sada ćemo već matematički obezbediti trofej i moći da se pohvalimo da smo šampioni Srbije, što dovoljno govori o tome koliko je ovo bila efektna sezona za Crvenu zvezdu - rekao je Marko Rakonjac i nastavio:

- Bod nam je dovoljan, ali ćemo ići na pobedu, a užitak će biti još veći, jer ćemo odmeriti snage sa drugom najboljom ekipom u državi ove sezone, tako da će to biti svojevrsan derbi, još pred punom Marakanom... Zaista se radujem tome.

Marko Rakonjac
foto: www.crvenazvezdafk.com

Od februara kada je zadužio crveno-beli dres pa do danas, Rakonjac je pokazao izuzetne golgeterske sposobnosti.

- Zadovoljan sam kako sve protiče, zaista mi je lepo u Zvezdi, svi su me sjajno prihvatili, a od malih nogu sam želeo da igram u crveno-belom dresu, te stvarno uživam. Zahvalan sam treneru Milojeviću na prilici, i nadam se da sam ispunio očekivanja u svakoj situaciji, te da su i navijači zadovoljni, ali generalno, želim još, i pobeda, i golova u Zvezdinom dresu - objasnio je Rakonjac i dodao:

- Sada nas čeka pauza zbog Vaskrsa, te bih svim pravoslavcima poželeo da u miru i ljubavi provedu praznik, a zatim se vidimo na Marakani. Nestrpljiv sam iskreno, biće mi to prva titula u karijeri i to još sa voljenim klubom, sjajno!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track