NISAM SE KRIO, NIKADA NISAM PRESTAJAO SA TIM! Prosinečki otvoreno o NAJVEĆEM POROKU, evo kako su reagovali čelnici Barse i Reala!
Foto: Starsport

bez dlake na jeziku

NISAM SE KRIO, NIKADA NISAM PRESTAJAO SA TIM! Prosinečki otvoreno o NAJVEĆEM POROKU, evo kako su reagovali čelnici Barse i Reala!

Fudbal -

Proslavljeni hrvatski fudbaler Robert Prosinečki, gostovao je na K1 televiziji, i tom prilikom razgovarao je brojnim temama.

Robert je govorio o brojnim situacijama iz svoje bogate karijere, a između ostalog, pričao je i o njegovom poruku od kojeg nikada nije odustajao.

Dobro je poznato da je Prosinečki strastveni pušač, a cigarete je konzumirao i u vreme dok se profeseionalno bavio fudbalom.

- Znamo da nikotin i cigarete sigurno nisu zdrave i nisu dobre ni za jednog čoveka, a kamoli za fudbalera. Nisam se krio, nažalost i dalje pušim. Moj odnos prema igraču koji to radi ne mogu mu ništa reći, ali sigurno znamo da svi znamo - kazao je Prosinečki, a onda ga je voditeljka upitala i kako su na pušenje gledali čelnici evropskih klubova, poput Barselone i Reala.

- Nikako - odgovorio je Prosinečki uz osmeh, da bi potom dodao:

- Svaki ti govori i optužuje te za nikotin i cigarete, ali nisam nikada prestajao - rekao je popularni Robi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track