PREKO NOĆI POSTAO MILIONER! HIT priča - karijera mu PROPALA, a onda je oženio 18 godina stariju MILIONERKU pa sada živi kao grof!
Foto: Instagram/Printscreen

HIT PRIČA

PREKO NOĆI POSTAO MILIONER! HIT priča - karijera mu PROPALA, a onda je oženio 18 godina stariju MILIONERKU pa sada živi kao grof!

Fudbal -

Kada je imao 15,16 godina, Serhiu Karalju predviđala se velika karijera, međutim, on je samo još jedan fudbaler u moru onih koji nikada nisu uspeli da iskoriste sav potencijal.

On je ponikao u madridskom Realu, a za španskog velikana potpisao je 2012. godine, tek nakon što je postao punoletan.

Međutim, šansu da zaigra za prvi tim Reala nikada nije dočekao, pa je igrao za rezerviste, a u januaru 2015. otišao je u UB Konkense. Ni tamo se nije snašao, da bi 2016. godine spakovao kofere i otišao u SAD, gde je nastupao za MB Mjutini i Njujork Kozmos B, a kada je shvatio da nešto ozbiljnijim fudbalom ne može da se bavi, 2018. godine okačio je kopačke o klin.

Iako u Americi nije blistao na fudbalskim terenima, on je tamo zasijao na drugom, privatnom polju.

Tamo je upoznao kao današnju suprugu Karolin Stenberi, dok je studirao onlajn marketing. A Karolin je milionerka iz Velike Britanije, 18 godina starija od njega!

Počeli su da se zabavljaju 2020. a januaru naredne godine Karaljo je zaprosio lepu i bogatu Karolin.

Inače, roditelji Karalja u početku nisu bili za ovu vezu, ali su mišljenje promenili kada su upoznali Karolon.

- Otkad smo se upoznali, nismo se rastajali. Mi smo srodne duše. Otac mi je rekao da će mi dati sav novac sveta ako se rastanemo, a majka je počela da plače kada je saznala za našu vezu. Ali, na kraju su je upoznali i sada je vole kao svoju ćerku - rekao je Karaljo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track