TRENUCI LUDILA KOJI SU PROMAKLI SVIMA! Nikom nije jasno šta se ovde dešava! Svet bruji o BIZARNOJ reakciji posle gola u LŠ (VIDEO)
Foto: Insidefoto / ddp USA / Profimedia

POLUDELI

TRENUCI LUDILA KOJI SU PROMAKLI SVIMA! Nikom nije jasno šta se ovde dešava! Svet bruji o BIZARNOJ reakciji posle gola u LŠ (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Milana pobedili su Napoli rezultatom 1:0 u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, a proslava gola postala je hit na društvenim mrežama.

Mnogi nisu odmah primetili kako su igrači slavnog kluba reagovali kada je u 40. minutu utakmice Ismael Benaser doneo prednost i postigao jedini gol na utakmici.

Alžirac je sprintom krenuo ka navijačima, bacio se i proklizao na kolenima, a ono što se dešavalo iza njega postalo je viralno na društvenim mrežama.

1 / 6 Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Milana su skakali i bacali se na teren kao deca na igralištu, tada su nastali zaista bizarni kadrovi, kada govorimo o utakmici na ovom nivou, odnosno četvrtfinalu Lige šampiona.

Naravno, za ovo je zaslužna euforija i velika radost "rosonera" koji su obezbedili blagu prednost pred revanš u Napulju.

Na društvenim mrežama nisu imali previše razumevanja i mnogi su scene sa "San Sira" okarakterisali kao "lude", dok su mnogi navijači Milana oduševljeni i veruju da je ovako nešto samo pozitivan znak i pokazatelj da je njihovim igračima i te kako stalo do kluba i uspeha.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track