PANATINAIKOS SUTRA DOLAZI U PAKAO ARENE! TOP 8 je OBEZBEĐEN, ali Obradović kaže da NEMA OPUŠTANJA - Igraćemo sa željom da pobedimo
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

evroliga

PANATINAIKOS SUTRA DOLAZI U PAKAO ARENE! TOP 8 je OBEZBEĐEN, ali Obradović kaže da NEMA OPUŠTANJA - Igraćemo sa željom da pobedimo

Košarka -

Košarkaši Partizana dočekuju sutra ekipu Panatinaikosa, u utakmici poslednjeg 34. kola Evrolige.

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je predstojeća utakmica u Evroligi protiv Panatinaikosa važna za njegovu ekipu i dodao da crno-beli na grčki tim gledaju kao na najozbiljnijeg mogućeg protivnika.

"Pripremali smo se kao i za svaku utakmicu do sada. Nama je važna utakmica i igraćemo sa željom da odigramo dobro i da pobedimo", rekao je Obradović, prenosi klub.

"Znamo da će dvorana ponovo biti puna, protiv tima koji po svemu onome kako izgleda ne zaslužuje tu poziciju na tabeli. To je ono od čega moramo da krenemo, da ne razmišljamo na taj način već da ih prihvatimo kao najozbiljnijeg mogućeg protivnika. I tako smo se i spremali", poručio je Obradović.

Željko Obradović
foto: @starsport

Crno-beli, koji su već obezbedili TOP 8, trenutno su šesti na tabeli sa 19 pobeda i 14 poraza, dok je Panatinaikos na 16. poziciji sa skorom 11/22.

I bek crno-belih Danilo Anđušić je rekao da je sutrašnji meč važan jer može da odluči koga će njegov tim dobiti u plej-ofu.

"Mislim da možemo da stignemo do pete pozicije, to ćemo saznati večeras", rekao je Anđušić.

On je istakao da crno-beli žele da završe regularni deo sezone pobedom pred svojim navijačima.

"Panatinaikos kao ekipa je odavno izgubila šanse za plej-of. Možda je to njima olakšavajuća okolnost, s obzirom da igraju bez ikakvog pritiska, znači da su samim tim opasniji. Svakako imaju sjajan tim i sjajna imena u timu bez obzira na njihovu poziciju na tabeli", rekao je Anđušić.

Danilo Anđušić, Zek Ledej, Partizan
foto: @starsport

"Neće biti nimalo lako, ali verujem da možemo do pobede, da završimo na pravi način i da ovim ljudima priredimo još jednom dobru košarku", dodao je on.

Utakmica je na programu sutra od 20.30 u Beogradskoj areni.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track