ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA PROSLAVU TITULE SLEDEĆE NEDELJE: Odmor za Vaskrs, a onda protiv TSC juriš na 34. trofej prvaka države
Foto: www.crvenazvezdafk.com

svi na maru

ZVEZDA ZOVE NAVIJAČE NA PROSLAVU TITULE SLEDEĆE NEDELJE: Odmor za Vaskrs, a onda protiv TSC juriš na 34. trofej prvaka države

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde odmoriće tokom Vaskršnjih praznika, a onda se tokom sledeće nedelje vratiti treninzima i utakmicama.

Crvena zvezda
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Sledećeg vikenda počinje plej-of Superlige Srbije, a Crvena zvezda već u prvom meču koji će biti igran na stadionu "Rajko Mitić" ima priliku da osvoji šestu titulu zaredom, odnosno 34. u istoriji.

Na popularnu Marakanu dolazi ekipa TSC, najprijatnije iznenađenje Superlige i drugoplasirani tim u prvenstvu. Klub iz Bačke Topole ima ambiciju da se nadigrava sa crveno-belima i bori za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Delije
foto: www.crvenazvezdafk.com

Sa druge strane, u Crvenoj zvezdi mobilišu snage i pozivaju navijače da u što većem broju 22. aprila dođu na stadion - na proslavu 34. titule. I to šest kola pre kraja Superlige. Ne kriju ambicije, žele pun stadion.

Crvena zvezda očekuje navijače u velikom broju sledeće nedelje, a spektakularna proslava u organizaciji Delija biće organizovana u poslednjem kolu na stadionu "Rajko Mitić".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track