SAMO BAHATO - IZNAJMIO MOĆNI "BOING 737" ZA ROMANTIČNO PUTOVANJE! As Junajteda spiskao 270.000 evra da skokne s dragom do Njujorka
Foto: Profimedia

ludilo mozga

SAMO BAHATO - IZNAJMIO MOĆNI "BOING 737" ZA ROMANTIČNO PUTOVANJE! As Junajteda spiskao 270.000 evra da skokne s dragom do Njujorka

Fudbal -

Leti na terenu ali i van njega...

Golgeter Mančester junajteda i reprezentacije Engleske, Markus Rašford iznajmio je avion "boing 737" kako bi odveo svoju verenicu na romantičan odmor u Njujork.

Rašford je za avion, koji prevozi više od 125 putnika, iznajmio samo za sebe i svoju dragu i to ga je koštalo "tričavih" 270 hiljada evra.

"Bio je to veliki gest. Markus se zaljubio", rekao je za "Miror" izvor blizak fudbaleru Junajteda.

Rašford nije igrao za repezentaciju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo zbog povrede, pa je pauzu iskoristio da iznenadi svoju verenicu Lusiju.

Markus i Lusija su se upoznali u školi u Manesteru kada su imali samo 15 godna, a prošlog maja su se verili.

Lusija je inače diplomirani marketing menadžer i ne odvaja se od Markusa. Pratila je engleskog asa i na Mundijalu u Kataru.

Zbog bahatog putovanja Rašford se našao na udaru kritika brojnih navijača u Engleskoj kojima je zasmetalo što se fudbaler provodio u Americi dok je njegova reprezentacija igrala kvalifikacije.

Međutim, to nije zasmetalo selektoru Geretu Sautgejtu.

"Kada nije na spisku, na njemu je da proceni kako će provoditi vreme", kratko je prokomentarisao Sautgejt.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track